Jz web - Развлекательный портал Скачать софт
загрузка...

Рецепти з фотографіями. Смачні рецепти Українською. » ВИПІЧКА » Як правильно підготувати тісто для піци.Тісто для піци - кращі рецепти.

Як правильно підготувати тісто для піци.Тісто для піци - кращі рецепти.

Як правильно підготувати тісто для піци.Тісто для піци - кращі рецепти.

Рецепт 1:

Дріжджове тісто для піци на молоці та яйцях



Саме традиційне тісто для пишною , м'якою і смачною основи . Воно замішується на молоці , але при бажанні його можна розбавити навпіл з водою.

Інгредієнти : 2 склянки молока , борошно - 6 склянок , яйця - 2 шт. , 50г маргарину , 100г сирих дріжджів , сіль - 1ч.л. , цукор.

спосіб приготування

Для початку дріжджі необхідно підживити цукром , щоб вони пожвавилися і запустили процес бродіння. Для цього їх потрібно розкришити , розтерти з ложкою цукру і кількома ложками теплої води. Засипати пару ложечок борошна і перемішати рідку масу. Як тільки вона почне пінитися , хвилин через 15 , додати тепле молоко , сіль , збиті яйця , розтоплений маргарин. Перемішати , всипати борошно. Замісити тісто , поставити його для бродіння. Не обов'язково в тепле місце , воно підійде навіть у холодильнику ( за 1-2 години). Раз чи два обім'яти його , коли воно підніметься і можна розгортати коржі .

Рецепт 2:

Дріжджове тісто для піци без яєць на воді



Цей рецепт прошепотів на вушко відомий англійський кулінар Джеймс Олівер . Він теж є шанувальником піци і пропонує свій варіант для основи . У рецепті , серед інгредієнтів , присутні морська сіль і оливкове масло. Звичайно , Джеймсу невтямки , що в далекій Росії не у всіх магазинах можна купити такі звичайні , на його погляд , продукти. Тому можете замінити морську сіль звичної кухонною сіллю , а оливкове масло рослинним. Краще без запаху , рафінованим .

Інгредієнти: 1 кілограм борошна , 0,65 л теплої води , 1 ст.л солі морської , цукор - 1 ст.л. , масло оливкове - 4 ст.л. , сухі дріжджі - 14г .

спосіб приготування

Борошно просіяти - на стіл або в широку миску , кому де подобається місити . Змішати інші інгредієнти і влити в половину кількості борошна . Змішати . Решту борошно невеликими жменьку підсипати в процесі замішування . Місити доти , поки тісто не стане пружним. Залишити , щоб підійшло , тобто піднялося. Можна в теплі , або при кімнатній температурі , головне , щоб протягів не було. Як маса збільшитися приблизно вдвічі , її потрібно буде обминути руками , звільняючи від бульбашок. Коли тісто підніметься ще раз , його знову обминають і приступають до розкочування .

Рецепт 3 :

Тісто для піци без дріжджів на сметані



Багатьом любителям піци з певних причин не підходить тісто на дріжджах. Тому піцу можна спекти і на бездріжджового тіста . Тим більше , що існує багато варіантів його приготування. Тісто замішують на кефірі, сирі , сироватці . А ми пропонуємо зробити заміс на сметані .

Інгредієнти: яйця - 2 шт. , 1 кг борошна , 150г маргарину , 100мл сметани , сіль , по 1 ч.ложечке цукру та соди.

спосіб приготування

Збити яйця , додавши цукор і сіль. Соду погасити в сметані ( розмішати ) , маргарин розтопити . Коли він охолоне , додати сметану і яєчну суміш. Потім невеликими Жменька додавати борошно , замішуючи тісто. Воно має стати еластичним і м'яким. Залишити його на час , хвилин на п'ятнадцять , для вистоювання і дозрівання. А після можна розгортати і випікати . Якщо залишиться зайве тісто , його зберігають в морозильнику.

Рецепт 4:

Тісто для піци без дріжджів на кефірі та майонезі



Що можна приготувати смачного , якщо в холодильнику тільки пакет кефіру , пара сардельок , замучений помідор , та залишки майонезу. Чому б не спекти на вечерю піцу ? Навіть , якщо в будинку немає дріжджів , можна замісити просте , але цілком пристойне тісто. Воно здорово виручить , якщо в даний момент вам не до витребеньок.

Інгредієнти : кефір - 0,5 л , борошно - 3 склянки , 2 ст.л. майонезу , дрібка солі , 2 яйця , сода - 1 ч.л. , цукор - ложка їдальня.

спосіб приготування

Кефір розмішати з содою , додати майонез , цукор , сіль , збиті яйця. Всипати борошно , замісити тісто некруто . Воно повинно бути схожим по консистенції на густу сметану. Його не потрібно вимішувати руками , все виходить швидко і легко. Потім маса просто виливається у форму або сковороду , зверху укладається будь-яка начинка і випікається як звичаю піца .

Рецепт 5 :

Тісто для італійської піци

Італійці кажуть , щоб піца вийшла особливо смачною , недостатньо приготувати тісто і начинку , нехай навіть з високоякісних продуктів. При замісі тесту необхідно віддати тепло своїх рук , поділитися з ним позитивною енергією . Вас повинна оточувати тиха і спокійна обстановка. Не потрібно поспішати , сваритися або думати про погане. Думки повинні бути налаштовані на позитивний лад. Адже тісто живе, воно все відчуває .

Раз вже це рецепт італійського тесту, то негоже одні продукти замінювати іншими. Так що , якщо написано сіль морська або цукор тростинний , то їх і треба брати. Також як і оливкове масло. Борошно беруть 50 відсотків звичайну , іншу половину - твердих сортів пшениці.

Інгредієнти: борошна - 3 склянки , 1 склянку теплої води , по 1 ч.ложечке морської солі і цукру тростинного , 2 ч.л. дріжджів сухих ( з пакетиків ) , 2 ст.л. масла оливкового Extra Virgin ( першого віджимання) .

Спосіб приготування:

Просіяти борошно , змішати з сіллю і зробити гірку.

Дріжджі змішати з теплою водою , додати цукор і дати постояти , щоб вони ожили ( почнуть пінитися ) . Через хвилин п'ять -сім дріжджі і борошно з'єднати , влити олію і почати замішувати тісто. Місити його потрібно сумлінно хвилин десять , а то й п'ятнадцять. Справа це не зовсім легке , але для тесту корисне. Тоді воно стане м'яким , одночасно еластичним і однорідним. Таким, яким і має бути справжнє тісто - при розтягуванні НЕ рватися і не стискатися назад. Зліпити з нього колобок або кулю і залишити на годинку-другу , щоб воно підійшло. Не забудьте прикрити його зверху , щоб колобок НЕ заветріться . Тепер можна масу обминути і розгортати. Хоча італійці обходяться без скалок . Тісто для піци просто розтягують руками до потрібної товщини. Спочатку його притискають в центрі , приплющує , потім починають розтягувати , намагаючись зберегти форму кола . По краях формують бортики або обходяться без них , якщо корж роблять тонким .

Тісто для піци - корисні поради досвідчених кулінарів

Піцу випікають на деку , змащеним олією і присипаним борошном.

Джерело рецепта

 
  Автор: ira   Категорія: ВИПІЧКА
Все самые важные и полезные советы по строительству вы найдёте на montazhnik02.ru, а так же всё о ремонте. Если же вас интересует ремонт машины, тогда заходите на сайт legkovie.ru и вы узнаете много нового. А вот онлайн фильмы вы всегда сможете посмотреть у нас.


Информация
Відвідувачі, що находяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі