Jz web - Развлекательный портал Скачать софт
загрузка...

Рецепти з фотографіями. Смачні рецепти Українською. » ДРУГІ СТРАВИ » Котлети з фаршу - найкращі рецепти. Як правильно і смачно приготувати котлети з фаршу.

Котлети з фаршу - найкращі рецепти. Як правильно і смачно приготувати котлети з фаршу.

Котлети з фаршу - найкращі рецепти. Як правильно і смачно приготувати котлети з фаршу.


Котлети з фаршу - підготовка продуктів

Для того щоб приготує котлети з фаршу , його необхідно розморозити при кімнатній температурі , змішати з тими інгредієнтами , які диктує нам рецептура . Після чого сформувати середні по товщині котлети , обваляти в сухарях або борошні і обсмажити з обох боків на сковороді до готовності. Ті , хто не довіряє магазинної продукції , цілком можуть приготувати фарш зі свіжого м'яса в домашніх умовах за допомогою м'ясорубки .

Котлети з фаршу - найкращі рецепти
Рецепт 1: Котлети з фаршу « Домашні»

Котлети з фаршу « Домашні» - страва, яку багато господинь готують час від часу , вносячи свої корективи в класичний рецепт. Головне , щоб котлети вийшли пишними , смачними і ніжними. Як гарнір до таких котлеток можна подати картопляне пюре , рис , макарони або відварені овочі .

інгредієнти:

- 500 гр. фаршу свинячого
- Одне яйце
- 150 гр. м'якоті батона
- Склянка молока
- 100 гр. ріпчастої цибулі
- Три-чотири зубчики часнику
- Панірувальні сухарі
- Масло рослинне
- За смаком перець , сіль

Спосіб приготування:

1 . М'якоть батона замочуємо в підігрітому молоці на десять хвилин. Дрібно нарізаємо цибулю.

2 . Викладаємо в миску фарш і змішуємо його з нарізаною цибулею і розм'яклі в молоці батоном . Додаємо яйце і подрібнений за допомогою давилки часник.

3 . Додаємо за смаком перець мелений і сіль. Гарненько вимішуємо . Формує котлети традиційним способом і обвалюють їх у панірувальних сухарях.

4 . Обсмажуємо котлети на сковороді з додаванням рослинної олії до готовності на невеликому вогні. Наприкінці жар трохи додаємо, щоб котлети подрумянились . В якості альтернативи домашні котлети можна приготувати в духовці з додаванням мінімальної кількості жиру.
Рецепт 2: Котлети з фаршу з білокачанної капустою

Білокачанна капуста додає котлет соковитість і незвичайний смак. Щоб котлети вийшли не надто жирними , змішаємо два види фаршу - свинячий і яловичий .

інгредієнти:

- 200 гр. фаршу свинячого
- 200 гр. фаршу яловичого
- 400 гр. капусти
- Одна цибулина
- Одне яйце
- За смаком сіль
- За смаком перець
- За смаком часник
- Олія для смаження
- Борошно вищого гатунку , перемішана з манкою

Спосіб приготування:

1 . Капусту з цибулею і часником пропускаємо через м'ясорубку. Зайвий виділився сік зливаємо . Перемішуємо прокручені овочі з яловичим і свинячим фаршем.

2 . Додаємо яйце , перець і сіль , спеції і нарубаної зелені за бажанням. Все добре перемішуємо в одноманітну масу.

3 . Формує котлети , обвалюють їх у борошні , перемішаної з манною крупою , і обсмажуємо їх на сковороді до готовності.
Рецепт 3 : Котлети з курячого фаршу з грибами

Фарш для котлет краще заздалегідь приготувати в домашніх умовах. Для цього свіже куряче філе ( 500 гр.) Перекручуємо в м'ясорубці , додавши у фарш 50-70 гр. сирої картоплі (свіжих кабачків ) , м'якуш білого хліба , часнику , перцю і солі за смаком.

інгредієнти:

- 600 гр. фаршу ( повинно вийти приблизно така кількість )
- 200 гр. грибів (білих або шампіньйонів )
- 100 гр. лука
- Борошно або панірувальні сухарі
- Масло рослинне
- Зелень петрушки

Спосіб приготування:

1 . Окремо прокручуємо цибулю і рубаємо зелень петрушки. На сковороді пасеруємо промиті гриби. Подрібнюємо їх у блендері . Змішуємо з цибулею , курячим фаршем , зеленню.

2 . Формуємо котлети , обвалюють у борошні або сухарях (хто як любить ) . Обсмажуємо на рослинному маслі до готовності.
Рецепт 4: Котлети з фаршу з сиром і помідорами

Допоміжні інгредієнти у вигляді сиру і помідорів роблять котлети з фаршу більш насиченими , смачними і соковитими . Фарш рекомендуємо використовувати змішаний , тобто складається з свинини і яловичини .

інгредієнти:

- 300 гр. фаршу свинячого
- 200 гр. фаршу яловичого
- Скибочка черствого хліба
- Одна цибулина
- Три зубчики часнику
- Масло рослинне
- Два томата
- Одне яйце куряче
- По полпучка зелені кропу і петрушки
- Мелений перець за смаком
- сіль
- 150 гр. твердого сиру « російський » (або будь-який інший )
- Сухарі панірувальні - близько 100 гр.

Спосіб приготування:

1 . Очищаємо цибулю і часник. Промиємо зелень і помідори. Черствий хліб замочимо у воді ( молоці) на десять хвилин і відіжміть .

2 . Нарізаємо дрібно цибулину. Рубаємо зелень. Сир і помідори наріжемо дрібними кубиками. З'єднуємо свинячий фарш з яловичим , змішуємо його з хлібом , яйцем , часником , цибулею , помідорами , зеленню і сиром. Солимо , перчимо. Гарненько змішуємо інгредієнти.

3 . Формуємо котлетки з отриманої суміші , обвалюють вироби в сухарях і обсмажуємо з обох боків на добре розігрітому рослинному маслі. До таких котлеток підійде будь-який гарнір . Приємного всім апетиту!
Котлети з фаршу - корисні поради досвідчених кулінарів

- Для приготування котлет з фаршу доцільно використовувати змішаний фарш , що складається в рівній мірі як з яловичини , так і свинини ;

- Якщо ви плануєте додати в котлети з фаршу ріпчасту цибулю , то його слід нарізати якомога дрібніше , пережарити окремо на сковороді і тільки потім змішувати з загальною масою ;

- Якщо ви готуєте котлети з нежирних сортів м'яса або курки , обов'язково додайте у фарш вершкового масла , але не переборщіть , в іншому випадку котлети вийдуть пухкими і будуть погано тримати форму ;

- Котлети вийдуть не менш смачними , але більш корисними , якщо їх приготувати не на сковороді , а запекти в духовій шафі.
 
  Автор: ira   Категорія: ДРУГІ СТРАВИ, РЕЦЕПТИ З МЯСА
Все самые важные и полезные советы по строительству вы найдёте на montazhnik02.ru, а так же всё о ремонте. Если же вас интересует ремонт машины, тогда заходите на сайт legkovie.ru и вы узнаете много нового. А вот онлайн фильмы вы всегда сможете посмотреть у нас.


Информация
Відвідувачі, що находяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі